• 2.168 +1 Vakantiehuizen-Italie.nl
  • Trustpilot 7.6

070 416 8 480

Morgen bereikbaar vanaf 09:00 uur
Openingstijden
Vandaag: Gesloten
Morgen: Gesloten
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Vakantiepark in Florence

Beschikbaar: 0 van de 0 vakantiehuizen in Florence

Vakantiepark Florence In het dromerige landschap van Toscane in Italië liggen onze fraaie vakantieparken bij Florence. De romantische stad is de bakermat van de renaissance en een van de meest populaire cultuursteden van Europa. Vakantiepark Florence Een vakantiepark bij Firenze barst uit zijn voegen van de faciliteiten. Er is een zwembad, meestal wifi, een sauna of recreatieruimte op het park en u kunt vaak tafeltennissen, maar met wat geluk zwemt u straks in het privé-zwembad van uw vakantiehuis. Fraai aangelegde parkjes Uw vakantievilla in Florence ligt leuk in het groen tussen andere huizen en tussen fraai aangelegde parkjes. Naar de kinderen hoeft u niet om te kijken, want die spelen in het zwembad van het familiepark. Florence kan nog wel even wachten. Duomo bij vakantiepark Florence heeft de Duomo, en dit is een van de grootste domkerken van het christendom. De voorgevel werd pas in de 19e eeuw van marmer voorzien en de zuidkant presenteert de bekleding van de aan de maagd Maria gewijde kerk met marmer. Ons vakantiepark in Florence ligt niet ver van het centrum. Familiepark bij Florence Het baptisterium is het oudste gebouw op het sacrale plein van Florence, maar ook Ponte Vecchio mag u niet missen! Nadat de brug was vernietigd door een overstroming in 1333, werd de brug opnieuw gebouwd door de Romeinen. In de verte ligt uw familiepark bij Florence. Park in Toscane Een vakantiehuis huren op een vakantiepark in Florence is de beste manier om deze historische stad te ontdekken. Tip! Sorteer de landhuizen op het park in Firenze eerst op prijs.

Vakantiepark in Florence
Zoekresultaat verfijnen op
Periode

Regio

OF

Selecteer op kaart
Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.
Plaats
Min aantal personen
Min aantal slaapkamers
Kwaliteit

Min 0 - Max 11000 Prijs in EURO

Min 0 - Max 5 Aantal sterren

Min 0 - Max 10 Beoordelingscijfer

Vakantiethema
Kortingen
Ligging
Faciliteiten

Vakantiehuizen-Italie.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Italië voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Italië boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-italie.nl en boek online! Populaire thema's: luxe, natuurlijk genieten, anders dan anders, met huisdieren, met een zwembad.

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven
Loading...

Wij controleren nu of het huis vrij is.
Een ogenblik geduld alstublieft.

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.