• 2.168 +1 Vakantiehuizen-Italie.nl
  • Trustpilot 7.6

070 416 8 480

Vandaag bereikbaar vanaf 09:00 uur
Openingstijden
Vandaag: 09:00 - 17:00
Morgen: Gesloten
Zondag: Gesloten
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Bezienswaardigheden in Lombardije

Milaan

Bezienswaardigheden in Lombardije zijn trendy. Milaan is een trendy en snelle stad waar u geweldig kunt dineren en winkelen, maar zorg wel voor voldoende saldo op uw creditcard. Maar er is ook volop cultuur. De Duomo is één van de grootste en meest boeiende Gotische kerken van de hele wereld. De Pinacoteca di Brera mag u niet missen. In de 40 zalen van het museum zijn werken verzameld van Rafaël, Titiaan, Rubens, van Dyck en Rembrandt.

Pavia

Pavia, met de karakteristieke rode baksteen, dankt haar bedrijvigheid aan de universiteit die in de 14e eeuw werd gesticht. Pavia is rijk aan monumenten, maar vooral beroemd vanwege het kartuizerklooster Certosa di Pavia.

Cremona

Is de geboortestad van Stradivarius en bezit een internationale school voor vioolbouwers. De Piazza del Commune is een van de fraaiste pleinen van Italië. De klokkentoren is de hoogste van Italië en biedt een schitterend uitzicht over de stad en de Po-vlakte.

Mantova

Sinds 1328 de stad van de Gonzaga, waar Isabella d'Este een verfijnd en beschaafd hof hield, werd tijdens de laatste wereldoorlog zwaar beschadigd. Het Palazzo del Tè, een tussen 1525 en 1535 gebouwde villa en gedecoreerd door Giulio Romano imponeert. Vooral de zaal van de reuzen is sprookjesachtig.

Como

Het Comomeer en Como zelf zijn betoverend. Via het Lariomeer komt u bij Tempio Voltiano, waar rariteiten van Volta bewaard worden. Volta was de uitvinder van de batterij. Cernobbio bereikt men vanuit Como. Hier kan het schitterende Park van de Villa D'Este, uit de 16e eeuw bezocht worden.

Gardameer

Het Gardameer is het grootste meer van Italië. Het heeft een lengte van 52 km en een breedte van 4 tot 19 km. Het meer dankt zijn huidige vorm aan een eeuwenlange schurende werking van gletsjers uit de laatste ijstijd.

Lago Maggiore

Dit meer wordt ook wel het meer van Verbano genoemd. De westelijke oevers vormen de grens van Piëmonte, de oostelijke die van Lombardije. Noordelijk ligt het Zwitserse Kanton Ticino.

Cannóbio

In dit dorp, vlakbij de Zwitserse grens, staat langs het meer het Santuario della Pietà, een sanctuarium in renaissance stijl uit de 16e eeuw en het Palazzo della Ragione uit de 12e eeuw. Eigenlijk zijn alle bezienswaardigheden in Lombardije van een ongekende schoonheid.

Bekijk alle vakantiehuizen in Lombardije

Zoeken met kaart

zoek vakantiehuizen op de kaart

Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.

zoek in ons vakantiehuizen aanbod

Zwembad Vakantiepark

 

Provincies in Lombardije

  • Brescia

Vakantiehuizen-Italie.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Italië voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Italië boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-italie.nl en boek online!

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.