Vakantieparken in Adriatische Kust

77 beschikbare vakantiehuizen in Italië

De Adriatische kust is populair. Onze vakantieparken aan de Adriatische kust liggen vaak pal aan de kust of wat verder landinwaarts bij een leuk dorp. Alle vakantieparken hebben een prima ligging en veel faciliteiten. Bijna altijd is er een zwembad en er zijn talloze sportieve uitdagingen. Uw parkvakantie aan de Adriatische kust wordt geweldig!

De Dogenstad Venetië
Onze bungalowparken aan de Adriatische kust liggen vaak bij interessante plaatsen. De Dogenstad Venetië ligt op 120 eilanden tussen 150 kanalen. Samen met de talloze kunstschatten en de aparte levenswijze maken Venetië zeer romantisch. Ieder vakantiepark aan de Adriatische kust kan u daarover uitgebreide informatie verstrekken.

Vakantieparken bij oude Romeinse nederzettingen
De Adriatische kust kent fraaie stranden bij oude Romeinse nederzettingen en voor de kinderen is er vaak een waterparadijs of dierentuin in de buurt. Natuurlijk bezoekt u het Museo di Storia e d'Arte in Triëst met een unieke archeologische verzameling of het kasteel van Miramare, gebouwd tussen 1856 tot 1860.

Limoncello, honing, tijm en truffels
Verken de gezellige straatjes van Bari, San Marino of Ravenna met winkels boordevol Italiaanse producten als truffels, honing en Limoncello, de Italiaanse citroenlikeur. Voor vertier wordt gezorgd met leuke restaurantjes, intieme barretjes en frivole terrasjes. Tot laat in de avond kunt u nog genieten van Italiaanse gastvrijheid. Uw vakantiepark aan de Adriatische kust ligt om de hoek.

Romeins aquaduct bij vakantiepark
Het achterland van de Adriatische kust ligt boordevol piepkleine dorpjes waar de dorpsoudsten tussen de platanen op het leuke oude pleintje de laatste dorpsroddels doornemen en nog een ijsje eten. U geniet intens, dat museum of oude Romeinse aquaduct kan wel even wachten.

Villaparken met privézwembad
Onze bungalowparken aan de Adriatische kust hebben karakter en een villapark aan de Adriatische kust heeft de allure van Hollywood. De vrijstaande vakantiehuizen op sommige villaparken beschikken zelfs over een privé-zwembad, draadloos internet of een sauna. Waar wacht u nog op?
Lees meer
Vakantieparken aan de Adriatische kust

Zoekresultaat verfijnen op

Periode

Regio

OF

Selecteer op kaart
Deze website maakt gebruik van Flash. Indien u deze melding ziet heeft u niet de juiste versie van de Flash player geinstalleerd. Klik hier om de meest recente versie van de Flash player te downloaden.

Min aantal personen

Min aantal slaapkamers

Kwaliteit

Min 0 - Max 17000 Prijs in EURO

Min 0 - Max 5 Aantal sterren

Min 0 - Max 10 Beoordelingscijfer

Vakantiethema

Kortingen

Ligging

Faciliteiten

Vakantiehuizen-Italie.nl plaatst zorgvuldig alle vakantiehuizen in Italië voor u op een rij. Een vakantiehuis of vakantiepark in Italië boeken? Vergelijk het aanbod en prijzen van alle reisorganisaties op vakantiehuizen-italie.nl en boek online!

Uw laatst bekeken huizen (0)

Weergeven
Loading...

Wij controleren nu of het huis vrij is.
Een ogenblik geduld alstublieft.

Sluit dit scherm (x)
Wij hebben de geselecteerde woning(en) voor u bewaard.

Klik bovenin de pagina op de link "Mijn bewaarde huizen" om uw selectie te bekijken.